Algemeen

Beursstand huren of kopen?

Deelname aan een vakbeurs kan voor bedrijven heel lucratief zijn. Het is een andere manier om in contact te komen met potentiële klanten. In persoonlijke gesprekken is net iets beter uit te leggen welke producten of diensten je aanbiedt. Toch is de stap voor bedrijven best groot om voor de eerste keer naar een beurs te gaan. Het is een flinke investering, vooral als er eerst een beursstand moet worden gemaakt. Door een beursstand te huren zijn die kosten omlaag te brengen. Dat is vooral verstandig als de beursdeelname een experiment is.

Keuze uit verschillende ontwerpen

Het huren van een beursstand kan bij standbouwer Isyfair. Op de site is een tool te vinden waarmee het simpel is om een stand in een fraai gewenst design te selecteren. Er zijn stands in allerlei maten en allerlei uitvoeringen. Bekijk dus de foto’s en laat je inspireren. Als de stand die jij graag wilt voor je bedrijf er niet bij staat kun je contact opnemen met het team van Isyfair. Zij doen dan hun best om een beursstand te ontwerpen die volledig past bij jouw bedrijf. Als je een stand huurt bij Isyfair wordt die keurig op tijd en volledig ingericht afgeleverd in de beurshal.

Volledig ontzorgd

Een full service beursstand huren is vooral aantrekkelijk omdat je verlost bent van alle stress rondom het opbouwen van de stand. Dat wordt volledig uit handen genomen door de ervaren standbouwers van Isyfair. Zij ontwerpen niet alleen een mooie stand, maar dragen ook zorg voor alle bijkomende zaken. Zoals de inrichting, voorzieningen voor elektriciteit, water en draadloos internet, verlichting, AV systemen, meubilair, etc. Behalve dat de stand ruim voor de beursopening klaar is, zal het team van Isyfair ook zorg dragen voor het afbreken van de beursstand na afloop van de beurs.

Je houd misschien ook van..