Zakelijk

Een nieuwe WordPress website in enkele weken

Een nieuwe website laten maken in Apeldoorn hoeft niet zoveel tijd te kosten. Vooral een website in WordPress kan behoorlijk snel worden gemaakt. Meestal lukt het om de site binnen een maand live te krijgen. Als ervoor wordt gekozen om een ingewikkelde WooCommerce webshop te integreren kan het iets meer tijd vergen. Het maakt ook uit of er veel nieuwe teksten moeten worden geschreven. Vooral als dat niet wordt uitbesteed aan professionele SEO schrijvers kan dat de nodige tijd vergen. Naast de technische aspecten en de content moet er ook aandacht worden besteed aan de vindbaarheid van de website.

Online marketing

Bij de voorbereidende besprekingen voor een nieuwe website zal ook het online marketingbureau Apeldoorn aanschuiven. Klanten zijn daar soms wat verbaasd over, maar online marketing is een essentieel onderdeel van het succes van een website. De website is in feite het gereedschap, dat moet worden gebruikt om volgens een vooraf besproken strategie nieuwe bezoekers en klanten aan te trekken. Er zijn diverse methoden om dat te bereiken. Die methoden kunnen naast elkaar worden gebruikt. De klant moet vooraf wel aangeven welke verwachtingen hij heeft ten aanzien van stijgende bezoekersaantallen en hogere verkoopcijfers in de nieuwe webshop.

Marketingtools

Door goede online marketing kan het bezoekersaantal aan een site flink stijgen. De belangrijkste methode daarvoor is het optimaliseren van de zoekwoorden. Elke website wordt regelmatig gescand door robots van zoekmachines. Daaruit worden zoekwoorden gedestilleerd, die samen bepalen op welke ranking de site in de zoekmachine komt te staan. Als in de zoekmachine een term wordt ingetikt met jouw zoekwoorden verschijnt je site in de resultaten. Om meer bezoekers te krijgen moet je een zo hoog mogelijke ranking zien te krijgen. Dat betekent dat je de beste zoekwoorden moet zien te vinden. Andere marketing methoden om het bezoekersaantal te beïnvloeden zijn acties op social media en advertentieruimte op zoekmachines te kopen.

Je houd misschien ook van..