Zakelijk

Uitdagende en flexibele vacatures in de GGZ

Ben jij opzoek naar een uitdagende en flexibele baan in de geestelijke gezondheidheidszorg? Dan ben je bij https://www.planningz.org/ aan het juiste adres. Werken in de GGZ betekent dat je als medewerker te maken zal hebben met kwetsbare en uitdagende patiënten. Bij PlanningZorg staan de behoeften en wensen van de medewerkers voorop. Zo kijken zij per werknemer welke functies en opdrachten passend zijn bij zijn of haar kwaliteiten.  PlanningZorg houdt zich bezig met het leveren van de beste zorg op de meest uitdagende werkplekken. Dit doen zij binnen de GGZ wanneer interne medewerkers of een eigen vangnet daar niet meer toe in staat is.

Vind eenvoudig de vacatures in de GGZ die bij jou past!

PlanningZorg beschikt over een groot aanbod aan vacatures in de GGZ voor zowel korte als langdurige projecten en opdrachten. Wil jij graag flexibel werken in de geestelijke gezondheidszorg en maar toch ook zekerheid hebben? Dan ben je bij hier aan het juiste adres. Als flexibele medewerker bepaal je zelf in samenwerking met PlanningZorg je eigen diensten en werkzaamheden. Je bepaalt dus wanneer en waar je werk en je eigen vrije dagen. Nog een leuke bijkomstigheid is dat je altijd per week betaald wordt voor je gewerkte diensten. En uiteraard bouw je ook vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op. En daarnaast kom je dagelijks in aanraking met veel nieuwe mensen, bij verschillende instanties en leer je elke dag wel weer iets bij.

Flexwerker

PlanningZorg heeft een gevarieerd aanbod van vacatures op alle niveaus. Wil je graag flexibel werken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je meer ervaring op doen in de psychiatrie? PlanningZorg helpt jou hier graag verder mee! Zij dagen je uit om je eigen grenzen te verleggen en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om je door te blijven ontwikkelen.

Zzp’er

Werk jij al zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddeling partner? Dan zorgt PlanningZorg voor passende opdrachten bij de vele zorginstellingen waar zij contracten mee hebben. Jij houdt zelf de controle over je agenda. Zo heb je wél de lusten maar niet de lasten van het werken als zzp’er. Zij bieden verder een grote diversiteit aan vaste en flexibele opdrachten. Zo zijn er opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden of zelfs langer. Kortom, voor ieder wat wils. En bovendien wacht je als zzp’er in dienst van PlanningZorg nooit lang op je geld, Bij de start van de samenwerking en ieder kalenderjaar krijg je namelijk een overzicht met de betaaldata. Dus geen zorgen over de facturatie en administratieve afhandelingen. Deze neemt PlanningZorg voor haar rekening, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder om te hoeven kijken naar alle administratieve rompslomp!

Procedure

Ga naar de website en vind de vacature of opdracht die bij jou past en solliciteer eenvoudig  online.Is het een match? Dan volgt er een kennismakingsgesprek op kantoor of via een online meeting. En na je inschrijving kun je gelijk aan de slag! Staat er geen vacature bij die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet komt er alsnog een perfecte match voorbij!

Je houd misschien ook van..