Lifestyle

Zo zorg je voor gezonde bedrijfscatering

Als werkgever wil je natuurlijk het beste voor je personeel. Dat betekent ook dat je ze een gezonde lunch wilt voorschotelen. Maar hoe ga je dat aanpakken? Je kunt natuurlijk personeel in dienst nemen die elke dag inkopen doen en rond het middaguur een gezonde lunch serveren. Maar dat is alleen interessant voor grotere bedrijven. Als je pakweg tien medewerkers hebt dan is apart catering personeel te kostbaar. Dan kun je beter gebruik maken van geroutineerde bedrijfscatering. Het enige dat je dan hoeft te doen is ervoor zorgen dat de cateraar weet wat je wensen zijn en voor hoeveel personen de lunch moet worden verzorgd.

Een gevarieerd lunch aanbod

Wie denkt dat bedrijfscatering bestaat uit broodjes kaas en ham en een glaasje melk heeft het helemaal mis. Als je gebruik maakt van de diensten van bengcatering.nl dan kun je rekenen op een gevarieerd lunchaanbod. Dat bestaat uit belegde broodjes, maar ook uit soepen, salades en toetjes. Je kunt afspraken maken voor het verzorgen van een dagelijkse lunch voor het personeel. Maar het is ook mogelijk om een lunch te laten bezorgen voor bijvoorbeeld een lunchvergadering. Maar ook als er gasten op bezoek zijn op het bedrijf die je extra in de watten wilt leggen kun je rekenen op prima service. Uiteraard kan hierbij rekening worden gehouden met speciale wensen zoals vegetarisch, vegan of gluten- of lactosevrije producten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil jij ook de bedrijfscatering goed regelen maar kun je er geen eigen personeel voor in dienst nemen? B&G Catering zorgt ervoor dat het personeel dagelijks wordt voorzien van een gezonde lunch met verse producten. Je kunt een offerte aanvragen voor de door jou gewenste dienstverlening. Geef het aantal personen door en op welke dag of dagen je de catering wilt laten bezorgen. Als je een afspraak wilt maken voor periodieke lunchcatering dan kan dat natuurlijk ook. We nemen contact met je op om je wensen te noteren en sturen je zo snel mogelijk een aantrekkelijke offerte.

Je houd misschien ook van..